Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering i SaudaFar og DatterStudiofotografering i Sauda

 

 

Nyfødtfotografering bør bestilles i god tid før termin, slik at jeg kan legge det i kalenderen. Vi tar utgangspunkt i termin og avtaler endelig dato så snart den lille har kommet til verden. Fotograferingen bør helst skje innen 3 - 14 dager. Da er det større sjanse for at de sover godt under fotograferingen og er enklere å posere. 

 

Litt om nyfødtfotograferingen

 

Nyfødtfotografering er ikke gjort i en fei, derfor setter jeg av ca 3 timer til fotograferingen. Mye av tiden går med til amming,bleieskift og trøst. På bildet til høyre av Far og datter ville i utgangspunktet ikke foreldrene være med på bilder. Noe av det vakreste som finnes er kjærligheten som finnes mellom barn og foreldre. Jeg vil absolutt anbefale at dere benytter anledningen til å fange et av disse flyktige øyeblikkene. Jeg jobber alene i studio og setter pris på om du har mulighet til å assistere meg litt under fotograferingen, slik at barnets sikkerhet blir ivaretatt.

Målet mitt er og fange ekte og naturlige øyeblikk. Jeg velger derfor og ikke ta bilder av den nyfødte i positurer som ser unaturlige eller ukomfortabel ut. Jeg bruker enkle rekvisitter og bakgrunner slik at barnet blir fremhevet mest mulig

 

 

Dere kan selvsagt ta søskenbilder under nyfødtfotograferingen. Det Jeg vil dere Nyfødtfotografering i SaudaBrødreStudiofotografering i Sauda skal tenke på da er at 3 timer kan være fryktelig lenge og vente for et lite barn. Jeg setter derfor av tid helt i begynnelsen av fotograferingen til disse bildene. For å få mest mulig ro under resten av fotograferingen, er det en stor fordel hvis dere har noen som kan ta seg av søsken etter at deres del avfotografering er ferdig.

 

 

Noen ganger hender det at ting skjærer seg og babyen overhode ikke vil samarbeide. Det kan være at den har mageproblemer, eller rett og slett er utilpass av en eller annen grunn. Hvis dette gjør det vanskelig å få tatt gode bilder, avslutter vi fotograferingen og setter opp en ny time så snart som mulig - uten ekstra kostnad for deg.

 

 

 

 

 

 

 

Hva må jeg tenke på

  • Planlegg hvilke type bilder du ønsker, og hvilken bakgrunn du vil bruke
  • Ved fotografering av flere personer, er det en fordel å velge nøytrale klær så ingen skiller seg ut
  • Ta gjerne med flere antrekk slik at vi får variasjon i bildene
  • For baby - ta med bleiebukse samt en leke eller kosedyr 
  • For baby og små barn bør du bestille tidspunkt som passer i forhold til barnets soverytme
  • Ta gjerne med egne rekvisitter som dere vil bruke

 

Blogglistenhits

Comments

gullsmed(non-registered)
Lifting rings are usually for women who are younger. These women have regular partners, but are not ready to get married yet! Lifting Ring is an expression of love and commitment, which necessitates a legal ceremony in the foreseeable future. These rings usually have smaller stones than engagement rings gullsmed1.com.
No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS
Archive
January February March April May (2) June July August September October November (1) December (1)
January February (1) March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December