Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering i SaudaFar og DatterStudiofotografering i Sauda

Nyfødtfotografering bør bestilles i god tid før termin, slik at jeg kan legge det i kalenderen. Vi tar utgangspunkt i termin og avtaler endelig dato så snart den lille har kommet til verden. Fotograferingen bør helst skje innen   3 - 14 dager. Da er det større sjanse for at de sover godt under fotograferingen, og er enklere å posere. 

 

 

Nyfødtfotografering er ikke gjort i en fei, derfor setter jeg av ca 3 timer til fotograferingen. Mye av tiden går med til amming,bleieskift og trøst. På bildet til høyre av Far og datter ville i utgangspunktet ikke foreldrene være med på bilder. Noe av det vakreste som finnes er kjærligheten som finnes mellom barn og foreldre. Jeg vil absolutt anbefale at dere benytter anledningen til å fange et av disse flyktige øyeblikkene. Jeg jobber alene i studio og setter pris på om du har mulighet til å assistere meg litt under fotograferingen, slik at barnets sikkerhet blir ivaretatt.

Målet mitt er og fange ekte og naturlige øyeblikk. Jeg velger derfor og ikke ta bilder av den nyfødte i positurer som ser unaturlige eller ukomfortabel ut. Jeg bruker enkle rekvisitter og bakgrunner slik at barnet blir fremhevet mest mulig

 

Dere kan selvsagt ta søskenbilder under nyfødtfotograferingen uten tillegg i pris. 

Det Jeg vil dere  Nyfødtfotografering i SaudaBrødreStudiofotografering i Sauda skal tenke på da er at 3 timer kan være fryktelig lenge og vente for et lite barn. Jeg setter derfor av tid helt i begynnelsen av fotograferingen til disse bildene. For å få mest mulig ro under resten av fotograferingen, er det en stor fordel hvis dere har noen som kan ta seg av søsken etter at deres del av fotografering er ferdig.

 

 

Det er ikke alltid det nyfødte barnet har lyst til å samarbeide. Den lille kan ha vondt i magen, eller rett og slett være utilpass av en eller annen grunn. Hvis dette skulle gjøre opplevelsen for stressende for foreldre og barn, kan vi fortsette fotograferingen en annen dag. Dette har ennå ikke skjedd, men jeg vil at far og mor skal slappe av under fotograferingen og ikke bekymre seg for noe de ikke kan gjøre noe med.

 

Hva må jeg tenke på

  • Fortell gjerne om dine egne ideer til bilder du ønsker
  • Ved fotografering av flere personer, er det en fordel å velge nøytrale klær så ingen skiller seg ut
  • Unngå plagg med store områder med logo og/ eller tekst, med mindre du ønsker å uttrykke noe med logo/ tekst
  • Ta gjerne med flere antrekk slik at vi får variasjon i bildene
  • For baby - ta med bleiebukse samt en leke eller kosedyr 
  • For baby og små barn bør du bestille tidspunkt som passer i forhold til barnets soverytme
  • Ta gjerne med egne rekvisitter som dere vil bruke

Book an appointment with Saudafoto using SetMore